Object

Title: Chromatograficzne metody ekstrakcji i oznaczania patuliny w owocach głogu (Crataegus spp.) stanowiących składniki żywności funkcjonalnej i suplementów diety = Chromatographic methods of patulin extraction and determination in hawthorn fruits (Crataegus Spp.) as components of functional food and dietary supplement

Creator:

Przybylska, Anna.

Date:

2019

Resource Type:

praca doktorska

Publication Place:

Szczecin,

Resource Identifier:

oai:zbc.ksiaznica.szczecin.pl:45842

Source:

N_X_1184

Language:

pol

Rights Management:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Object collections:

Last modified:

Jul 21, 2020

In our library since:

Dec 5, 2019

Number of object content hits:

120

All available object's versions:

https://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/47683

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information