• ris
    • BibTeX

Chromatograficzne metody ekstrakcji i oznaczania patuliny w owocach głogu (Crataegus spp.) stanowiących składniki żywności funkcjonalnej i suplementów diety = Chromatographic methods of patulin extraction and determination in hawthorn fruits (Crataegus Spp.) as components of functional food and dietary supplement

Przybylska, Anna.

Tytuł:

Chromatograficzne metody ekstrakcji i oznaczania patuliny w owocach głogu (Crataegus spp.) stanowiących składniki żywności funkcjonalnej i suplementów diety = Chromatographic methods of patulin extraction and determination in hawthorn fruits (Crataegus Spp.) as components of functional food and dietary supplement

Autor:

Przybylska, Anna.

Temat i słowa kluczowe:

chromatografia ; mikotoksyny ; patulina ; żywność

Miejsce wydania:

Szczecin,

Data wydania:

2019

Język:

pol

Typ zasobu:

praca doktorska

Źródło - sygn. oryginału:

N_X_1184

Prawa:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj