• ris
    • BibTeX

Chromatograficzne metody ekstrakcji i oznaczania patuliny w owocach głogu (Crataegus spp.) stanowiących składniki żywności funkcjonalnej i suplementów diety = Chromatographic methods of patulin extraction and determination in hawthorn fruits (Crataegus Spp.) as components of functional food and dietary supplement

Przybylska, Anna.

Title:

Chromatograficzne metody ekstrakcji i oznaczania patuliny w owocach głogu (Crataegus spp.) stanowiących składniki żywności funkcjonalnej i suplementów diety = Chromatographic methods of patulin extraction and determination in hawthorn fruits (Crataegus Spp.) as components of functional food and dietary supplement

Creator:

Przybylska, Anna.

Subject and Keywords:

chromatografia ; mikotoksyny ; patulina ; żywność

Publication Place:

Szczecin,

Date:

2019

Language:

pol

Resource Type:

praca doktorska

Source:

N_X_1184

Rights Management:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply