Obiekt

Tytuł: Chromatograficzne metody ekstrakcji i oznaczania patuliny w owocach głogu (Crataegus spp.) stanowiących składniki żywności funkcjonalnej i suplementów diety = Chromatographic methods of patulin extraction and determination in hawthorn fruits (Crataegus Spp.) as components of functional food and dietary supplement

Autor:

Przybylska, Anna.

Data wydania:

2019

Typ zasobu:

praca doktorska

Miejsce wydania:

Szczecin,

Język:

pol

Identyfikator zasobu:

oai:zbc.ksiaznica.szczecin.pl:45842

Źródło - sygn. oryginału:

N_X_1184

Prawa:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2020-07-21

Data dodania obiektu:

2019-12-05

Liczba wyświetleń treści obiektu:

677

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/47683

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji