Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; Instytucja nadająca stopień ; Majewska, Danuta (zootechnika). Promotor
Dotyczy: emu, mięso podroby tłuszcz.
pol ; eng ; Publikacje i streszczenie w języku angielskim.
oai:zbc.ksiaznica.szczecin.pl:50132
Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem
Mar 31, 2022
Mar 31, 2022
50
https://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/52672
Edition name | Date |
---|---|
Ocena jakości mięsa, podrobów i tłuszczu emu (Dromaius novaehollandiae) w zależności od wieku i płci | Mar 31, 2022 |
Majewska, Danuta. Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). Wydawnictwo Uczelniane. pbl
Saryusz-Stokowska, Marzenna. Autor Drukarnia Uniwersytetu Jagiellońskiego. Druk prt
Woźniak, Katarzyna (biotechnologia). Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). Instytucja nadająca stopień Terman, Arkadiusz. Promotor Ropka-Molik, Katarzyna. Promotor