• ris
    • BibTeX

Ocena jakości mięsa, podrobów i tłuszczu emu (Dromaius novaehollandiae) w zależności od wieku i płci

Bucław, Mateusz Karol.

Title:

Ocena jakości mięsa, podrobów i tłuszczu emu (Dromaius novaehollandiae) w zależności od wieku i płci

Creator:

Bucław, Mateusz Karol.

Contributor:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; Instytucja nadająca stopień ; Majewska, Danuta (zootechnika). Promotor

Subject and Keywords:

emu (Dromaius novaehollandie) ; mięso ; struś

Description:

Dotyczy: emu, mięso podroby tłuszcz.

Publication Place:

Szczecin,

Date:

2021

Language:

pol ; eng ; Publikacje i streszczenie w języku angielskim.

Resource Type:

praca doktorska

Source:

H_X_1258

online catalogue:

click here to follow the link

Rights Management:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply