Drukarnia Uniwersytetu Jagiellońskiego. ; Druk ; prt
Kuchnia (mięso królicze). ; Mięso królicze. ; Skóry zwierzęce.
nakładem R. G. O., Polskiego Komitetu Opiekuńczego ; (Drukarnia Uniwersytecka)
oai:zbc.ksiaznica.szczecin.pl:55163
Radź Sam Sobie : biblioteczka życia praktycznego ; ; nr 28/29 ; Wydanie drugie.
2024-04-22
2024-04-22
6
https://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/57486
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Użytkowanie skórek i mięsa królika | 2024-04-22 |
Pomorze Szwedzkie Bielke, Nils (1644-1716)
P.Z.G.S. "Samopomoc Chłopska" (Szczecinek)
Prüffer, Kaja Autor Wojdak-Maksymiec, Katarzyna. Promotor Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). Instytucja nadająca stopień
Syczewski, Andrzej. Autor Sablik, Piotr. Promotor Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). Instytucja nadająca stopień
Woroszyło, Marta Autor Fijałkowski, Karol (zootechnika) Promotor Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin) Instytucja nadająca stopień
Stanisławczyk, Anna. Autor Wojdak-Maksymiec, Katarzyna. Promotor Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). Instytucja nadająca stopień