• ris
    • BibTeX

Użytkowanie skórek i mięsa królika

Saryusz-Stokowska, Marzenna.; Autor

Tytuł:

Użytkowanie skórek i mięsa królika

Autor:

Saryusz-Stokowska, Marzenna. ; Autor

Współtwórca:

Drukarnia Uniwersytetu Jagiellońskiego. ; Druk ; prt

Temat i słowa kluczowe:

mięso królicze ; skóry zwierzęce

Opis:

Kuchnia (mięso królicze). ; Mięso królicze. ; Skóry zwierzęce.

Wydawca:

nakładem R. G. O., Polskiego Komitetu Opiekuńczego ; (Drukarnia Uniwersytecka)

Miejsce wydania:

Kraków

Data wydania:

1944

Język:

polski

Typ zasobu:

książka

Źródło - sygn. oryginału:

CZ_I_6657

Powiązania - sygn. DVD:

Radź Sam Sobie : biblioteczka życia praktycznego ; ; nr 28/29 ; Wydanie drugie.

Prawa:

Domena publiczna

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj