• ris
    • BibTeX

Użytkowanie skórek i mięsa królika

Saryusz-Stokowska, Marzenna.; Autor

Title:

Użytkowanie skórek i mięsa królika

Creator:

Saryusz-Stokowska, Marzenna. ; Autor

Contributor:

Drukarnia Uniwersytetu Jagiellońskiego. ; Druk ; prt

Subject and Keywords:

mięso królicze ; skóry zwierzęce

Description:

Kuchnia (mięso królicze). ; Mięso królicze. ; Skóry zwierzęce.

Publisher:

nakładem R. G. O., Polskiego Komitetu Opiekuńczego ; (Drukarnia Uniwersytecka)

Publication Place:

Kraków

Date:

1944

Language:

polski

Resource Type:

książka

Source:

CZ_I_6657

Relation:

Radź Sam Sobie : biblioteczka życia praktycznego ; ; nr 28/29 ; Wydanie drugie.

Rights Management:

Domena publiczna

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply