• ris
    • BibTeX

Reakcja fizjologiczna pomidora zwyczajnego (Lycopersicon esculentum Mill.) na podwyższone stężenie soli w warunkach zróżnicowanego żywienia krzemem i selenem The physiological response of the tomato plant (Lycopersicon esculentum Mill.) to increased salt concentration under conditions of diversified silicon and selenum nutrition

Ptak Piotr; Mikiciuk Małgorzata promotor

Tytuł:

Reakcja fizjologiczna pomidora zwyczajnego (Lycopersicon esculentum Mill.) na podwyższone stężenie soli w warunkach zróżnicowanego żywienia krzemem i selenem ; The physiological response of the tomato plant (Lycopersicon esculentum Mill.) to increased salt concentration under conditions of diversified silicon and selenum nutrition

Autor:

Ptak Piotr ; Mikiciuk Małgorzata promotor

Temat i słowa kluczowe:

pomidor - uprawy ; uprawy hydroponiczne ; rośliny - skutki oddziaływania soli ; stres solny ; fizjologia roślin ; selen

Wydawca:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Miejsce wydania:

Szczecin

Data wydania:

2024

Język:

polski

Typ zasobu:

praca doktorska

Źródło - sygn. oryginału:

S_3357

Prawa:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj