• ris
    • BibTeX

Przydatność wybranych naturalnych antyoksydantów do przedłużenia trwałości masła przechowywanego w warunkach chłodniczych The usefulness of selected natural antioxidants to extend the lifeof the butte stored under refigeration

Gaczkowska, Karolina.

Tytuł:

Przydatność wybranych naturalnych antyoksydantów do przedłużenia trwałości masła przechowywanego w warunkach chłodniczych ; The usefulness of selected natural antioxidants to extend the lifeof the butte stored under refigeration

Autor:

Gaczkowska, Karolina.

Współtwórca:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; Instytucja nadająca stopień ; Jasińska, Małgorzata. Promotor

Temat i słowa kluczowe:

masło ; antyoksydanty ; lipidy ; przeciwutleniacze ; żywność

Miejsce wydania:

Szczecin

Data wydania:

2018

Język:

Streszczenie w języku angielskim.

Typ zasobu:

praca doktorska

Źródło - sygn. oryginału:

N_X_1145

Prawa:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj