Obiekt

Tytuł: Anweisung auf eine feine und schmackhafte Art zu Kochen, zu Backen, und Einzumachen

Data wydania:

1786

Typ zasobu:

stary druk

Wydawca:

bey Johann Siegismund Kaffke

Miejsce wydania:

Stettin

Język:

ger

Format:

image/x.djvu

Identyfikator zasobu:

oai:zbc.ksiaznica.szczecin.pl:1345

Źródło - sygn. oryginału:

XVIII.14597.I

Powiązania - sygn. DVD:

ZBC394

OPAC WWW kat. online:

kliknij tutaj, żeby przejść

Prawa:

Książnica Pomorska

Lokalizacja oryginału:

Książnica Pomorska

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2011-02-15

Data dodania obiektu:

2009-04-14

Liczba wyświetleń treści obiektu:

190

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

164

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/1627

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji