• ris
    • BibTeX

Fizjologiczne podstawy żywienia człowieka w różnych okresach życia :specyfika okresu, hormonalne i metaboliczne uwarunkowania żywienia, zapotrzebowanie, źródła, zalecenia żywieniowe, aspekty praktyczne

Friedrich, Mariola

Tytuł:

Fizjologiczne podstawy żywienia człowieka w różnych okresach życia :specyfika okresu, hormonalne i metaboliczne uwarunkowania żywienia, zapotrzebowanie, źródła, zalecenia żywieniowe, aspekty praktyczne

Autor:

Friedrich, Mariola

Temat i słowa kluczowe:

fizjologia żywienia ; żywienie człowieka ; zdrowe odżywianie

Wydawca:

Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie

Data wydania:

2025

Język:

polski

Typ zasobu:

książka

Format:

pdf

Źródło - sygn. oryginału:

CZ_66803

Prawa:

kliknij tutaj, żeby przejść

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj