• ris
    • BibTeX

Wpływ kultur probiotycznych i biofortyfikacji mleka selenem na biodostępność i stężenie tego pierwiastka i jego wybranych antagonistów w mlecznych napojach fermentowanych

Sadowska Nikola

Tytuł:

Wpływ kultur probiotycznych i biofortyfikacji mleka selenem na biodostępność i stężenie tego pierwiastka i jego wybranych antagonistów w mlecznych napojach fermentowanych

Autor:

Sadowska Nikola

Współtwórca:

Tomza-Marciniak Agnieszka promotor

Temat i słowa kluczowe:

selen w żywieniu ; selen - skutki fizjologiczne ; probiotyki - skutki fizjologiczne ; produkty mleczne

Wydawca:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Miejsce wydania:

Szczecin

Data wydania:

2024

Język:

polski

Typ zasobu:

praca doktorska

Źródło - sygn. oryginału:

H_1420

Prawa:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj