Tytuł:
Poprawa parametrów jakości surowca i wskaźników produkcyjnych w aspekcie ekointensyfikacji produkcji karpia (Cyprinus carpiol L.) = Improvement of meat quality parameters and production indicators in the aspect of common carp (Cyprinus carpio L.) production ecointensification ; Improvement of meat quality parameters and production indicators in the aspect of common carp (Cyprinus carpio L.) production ecointensification
Autor:
Współtwórca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; Instytucja nadająca stopień ; Panicz, Remigiusz. Promotor
Temat i słowa kluczowe:
akwakultura ; bezpieczeństwo żywnościowe ; hodowla intensywna ; hodowla karpia (Cyprinus carpio L)
Opis:
Miejsce wydania:
Data wydania:
Język:
pol ; eng ; Streszczenie w języku polskim i angielskim.
Typ zasobu:
Źródło - sygn. oryginału:
OPAC WWW kat. online:
Prawa:
Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem