• ris
    • BibTeX

Emulsje spożywcze : bioskładniki, reometria rotacyjna i oscylacyjna, innowacyjne technologie

Bortnowska, Grażyna.

Title:

Emulsje spożywcze : bioskładniki, reometria rotacyjna i oscylacyjna, innowacyjne technologie

Creator:

Bortnowska, Grażyna.

Contributor:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; Wydawnictwo Uczelniane. ; pbl

Subject and Keywords:

emulsje spożywcze ; żywność

Publisher:

Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego

Publication Place:

Szczecin

Date:

2017

Language:

pol

Resource Type:

książka

Source:

CZ_61094

online catalogue:

click here to follow the link

Rights Management:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i autorem

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply