• ris
    • BibTeX

Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego

Iwański, Robert Zbigniew.

Title:

Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego

Creator:

Iwański, Robert Zbigniew.

Contributor:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; pbl ; Wydawnictwo Uczelniane.

Subject and Keywords:

bakterie kwasu mlekowego ; piekarstwo ; pszenżyto ; żywność

Publisher:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny

Publication Place:

Szczecin

Date:

2013

Language:

pol ; eng ; ger ; Streszcz. niem. i ang.

Resource Type:

książka

Source:

CZ_56388

online catalogue:

click here to follow the link

Rights Management:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i autorem

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply