• ris
    • BibTeX

Skład chemiczny i wartość odżywcza białka różnych form owsa, ze szczególnym uwzględnieniem form krótkosłomych z wprowadzonym genem karłowatości Dw6

Biel, Wioletta.

Tytuł:

Skład chemiczny i wartość odżywcza białka różnych form owsa, ze szczególnym uwzględnieniem form krótkosłomych z wprowadzonym genem karłowatości Dw6

Autor:

Biel, Wioletta.

Współtwórca:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; Wydawnictwo Uczelniane. ; pbl

Temat i słowa kluczowe:

owies ; produkty owsiane ; żywność dla zwierząt

Wydawca:

Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego

Miejsce wydania:

Szczecin

Data wydania:

2013

Język:

pol ; eng ; ger ; Streszcz w jęz. ang. i pol.

Typ zasobu:

praca habilitacyjna

Źródło - sygn. oryginału:

CZ_55957

OPAC WWW kat. online:

kliknij tutaj, żeby przejść

Prawa:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i autorem

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj