• ris
    • BibTeX

Wybrane czynniki technologiczne jako determinanty jakości sensorycznej i stabilności przechowalniczej serów twarogowych kwasowych

Dmytrów, Izabela.

Title:

Wybrane czynniki technologiczne jako determinanty jakości sensorycznej i stabilności przechowalniczej serów twarogowych kwasowych

Creator:

Dmytrów, Izabela.

Contributor:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; Wydawnictwo Uczelniane. ; pbl

Subject and Keywords:

jakość sensoryczna ; jakość sera ; produkcja sera ; ser ; ser twarogowy

Publisher:

Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego

Publication Place:

Szczecin

Date:

2012

Language:

Streszcz. ang., niem. ; pol

Resource Type:

rozprawa habilitacyjna

Source:

W_148360

online catalogue:

click here to follow the link

Rights Management:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i autorem

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply