• ris
    • BibTeX

Wpływ mieszanek przyprawowych na przemiany związków azotowych w dojrzałych serach podpuszczkowych w czasie przechowywania

Dmytrów, Izabela.

Title:

Wpływ mieszanek przyprawowych na przemiany związków azotowych w dojrzałych serach podpuszczkowych w czasie przechowywania

Creator:

Dmytrów, Izabela.

Contributor:

Akademia Rolnicza (Szczecin). ; Jasińska, Małgorzata. Promotor

Subject and Keywords:

dojrzewanie sera ; produkcja sera ; przyprawy ; ser

Publication Place:

Szczecin,

Date:

2002

Language:

pol

Source:

CZ_57494

Rights Management:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply