• ris
    • BibTeX

Przydatność wybranych naturalnych antyoksydantów do przedłużenia trwałości masła przechowywanego w warunkach chłodniczych The usefulness of selected natural antioxidants to extend the lifeof the butte stored under refigeration

Gaczkowska, Karolina.

Title:

Przydatność wybranych naturalnych antyoksydantów do przedłużenia trwałości masła przechowywanego w warunkach chłodniczych ; The usefulness of selected natural antioxidants to extend the lifeof the butte stored under refigeration

Creator:

Gaczkowska, Karolina.

Contributor:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). ; Instytucja nadająca stopień ; Jasińska, Małgorzata. Promotor

Subject and Keywords:

masło ; antyoksydanty ; lipidy ; przeciwutleniacze ; żywność

Publication Place:

Szczecin

Date:

2018

Language:

Streszczenie w języku angielskim.

Resource Type:

praca doktorska

Source:

N_X_1145

Rights Management:

Umowa zawarta pomiędzy ZUT w Szczecinie i doktorantem

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply