• ris
    • BibTeX

Pojemność przeciwutleniająca wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego

Plust, Dominika

Tytuł:

Pojemność przeciwutleniająca wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego

Autor:

Plust, Dominika

Temat i słowa kluczowe:

enzymy antyoksydacyjne ; żywność pochodzenia zwierzęcego ; wolne rodniki ; przeciwutleniacze

Miejsce wydania:

Szczecin

Data wydania:

2007

Język:

pol

Typ zasobu:

praca doktorska

Format:

application/pdf

Źródło - sygn. oryginału:

D-1296

Prawa:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj