• ris
    • BibTeX

Mikrobiologia żywności: skrypt do ćwiczeń z mikrobiologii żywności Cz. 1

Daczkowska-Kozon, Elżbieta; Dąbrowski, Waldemar

Title:

Mikrobiologia żywności: skrypt do ćwiczeń z mikrobiologii żywności Cz. 1

Creator:

Daczkowska-Kozon, Elżbieta ; Dąbrowski, Waldemar

Subject and Keywords:

drobnoustroje ; sterylizacja ; bakterie ; mikrobiologia żywności

Description:

Książka jest przeznaczona do zajęć praktycznych z przedmiotu Mikrobiologia dla studentów Wydziału Technologii Żywności .Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów oraz wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego. W skrypcie podano również opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej z uwzględnieniem mikrobiologicznych aspektów higieny pracy w przemyśle spożywczym. Wydanie opatrzone tabelami, rysunkami i schematami wykonania poszczególnych ćwiczeń

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Rolniczej

Publication Place:

Szczecin

Date:

2002

Language:

pol

Resource Type:

książka ; dokument naukowo-dydaktyczny

Format:

image/x.djvu

Source:

C46858

Relation:

ZBC445

online catalogue:

click here to follow the link

Rights Management:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Original Localization:

Biblioteka Główna ZUT

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

DjVU - HTML5

HTML5 support detected.

HTML5 (Canvas API) is not supported!

#testJavaBasedHandler($redirectAfterTest $finalContentUrl $!{listOfHandlersUrl})
Apply