• ris
    • BibTeX

Mikrobiologia żywności: skrypt do ćwiczeń z mikrobiologii żywności Cz. 1

Daczkowska-Kozon, Elżbieta; Dąbrowski, Waldemar

Tytuł:

Mikrobiologia żywności: skrypt do ćwiczeń z mikrobiologii żywności Cz. 1

Autor:

Daczkowska-Kozon, Elżbieta ; Dąbrowski, Waldemar

Temat i słowa kluczowe:

drobnoustroje ; sterylizacja ; bakterie ; mikrobiologia żywności

Opis:

Książka jest przeznaczona do zajęć praktycznych z przedmiotu Mikrobiologia dla studentów Wydziału Technologii Żywności .Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów oraz wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego. W skrypcie podano również opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej z uwzględnieniem mikrobiologicznych aspektów higieny pracy w przemyśle spożywczym. Wydanie opatrzone tabelami, rysunkami i schematami wykonania poszczególnych ćwiczeń

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Rolniczej

Miejsce wydania:

Szczecin

Data wydania:

2002

Język:

pol

Typ zasobu:

książka ; dokument naukowo-dydaktyczny

Format:

image/x.djvu

Źródło - sygn. oryginału:

C46858

Powiązania - sygn. DVD:

ZBC445

OPAC WWW kat. online:

kliknij tutaj, żeby przejść

Prawa:

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Główna ZUT

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

DjVU - HTML5

HTML5 wykryty.

Brak wsparcia dla HTML5 (API Canvas)

#testJavaBasedHandler($redirectAfterTest $finalContentUrl $!{listOfHandlersUrl})
Zastosuj